Compot de caise

de robert_b in Sirop / Compot, 30 Iun 2014 | 4592 vizualizari

 

Aces compot este preferatul familiei mele....am hotarit sa va dau si voua reteta.Este foarte simpla!!!!

 

INGREDIENTE

  • 20 caise coapte bine;
  • apa;
  • zahar (1 lingura pentru fiecare borcan).
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

MOD DE PREPARARE:Se pun in fiecare borcan cate 3 caise,se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul.Se pun la fiert la bain marie.Adica se pun intr-o oala cu apa .Dupa ce se fierb se lasa la racit,si sunt numai bune de baut pentru iarna!Pofta mare!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

30.06.2014, 21:27

Bun si parfumat!

MOKUSKA 1

01.07.2014, 15:04

Ne place mult

MIUTA 1

07.07.2014, 13:40

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise in oala